Recreanten

groepRecr2022

TIP: om de tekst GROTER te zien, toets Ctrl +, om de tekst kleiner te zien, toets Ctrl -

De recreanten zijn 55-plussers, die op e-bikes en stadsfietsen rijden. De recreantengroep telt ruim 70 leden. Elke vrijdagmiddag, van begin maart tot eind oktober, wordt er in kleine groepjes gefietst.

Het vertrek is vanaf het clubhuis aan de Kruisboog:

Vanaf mei tot en met oktober is er elke 2e vrijdag van de maand een dagtocht. Vertrek vanaf het clubhuis om 10.00 uur voor 60 km.

Daarnaast fietsen we op de laatste zondag van de maand een algemene rit van de Wielertoerclub. We starten dan om 10.00 uur bij het clubhuis.

Ieder jaar wordt ook een senioren-fiets-driedaagse georganiseerd. Dan worden drie dagtochten van 60 km gereden; op maandag, woensdag en vrijdag.

Eenmaal per jaar – in mei/juni – is er een midweek elders met verblijf in een bungalowpark; er worden diverse fietstochten verreden.

In de loop van de zomer wordt er na afloop van de fietstochten ook een aantal gezellige bijeenkomsten georganiseerd in het clubhuis.

In de wintermaanden wordt 1 x per maand een vergadering gehouden ter voorbereiding van ons zomerprogramma. Deze vergaderingen worden altijd afgesloten met een gezellige bijeenkomst.

Sommige recreanten blijven in het winterseizoen fietsen.

Kortom: bij de recreanten is het: gezond, actief en gezellig bezig zijn.

De contributie voor de recreantleden voor 2024 bedraagt € 61,- per jaar.

Voor meer informatie over de tarieven van het lidmaatschap klik hier

Interesse?
Wil je een paar keer als introducé meefietsen, vul dan het
introducéformulier in.

Je kunt ook direct lid worden zonder eerst vrijblijvend mee te fietsen door het inschrijfformulier in te vullen.


WTC-ers in beeld

wtcers in beeld