Sluitingsrit zondag 20 september 2020

Beste toerleden,

Dit is doorgaans het moment dat we jullie informeren over de Sluitingsrit, met gezamenlijke stop bij het Leersumse Veld en een gezellige BBQ achteraf. Helaas, het WTC zomerseizoen liep dit jaar helemaal anders, maar is niettemin - met de nodige aanpassingen - toch van de grond gekomen, inclusief een zeer geslaagd Teutoweekend.
Voor wat betreft de geplande Sluitingsrit van aanstaande zondag heeft het bestuur wel moeten besluiten dat de gezamenlijke stop en de BBQ niet veilig genoeg georganiseerd kunnen worden.

Dus is het programma voor de Sluitingsrit dit jaar een reguliere A/B+/B/C fietsochtend met start om 8:30 uur.

Daarbij gelden de bekende regels: maximaal acht deelnemers per groep en je bent verplicht je vooraf in te schrijven waarbij je je conformeert aan "De 10 Clubregels in Coronatijd", zoals vermeld op de website. Er zijn geen toerleiders ingepland, dat lost zich spontaan of via het Forum op.
Vanaf 12:30 uur zal het clubhuis geopend zijn waarbij de op de website gepubliceerde regels gelden.

Winterseizoen

En dan start op woensdag 23 september het winterseizoen met koffieritten op woensdag (weg- en gravelritten) en op zondag 27 september het winterfietsen (weg- en gravelritten en ook mountainbiken). Starttijd voor alle activiteiten: 9:30 uur.
Voor alle ritten blijft het maximum van acht deelnemers per groep gelden. Je bent verplicht je vooraf in te schrijven. Toerleiding wordt spontaan of via het Forum ingevuld.
Hopelijk melden zich voldoende barvrijwilligers, zodat we na afloop van de ritten op zondag nog even wat kunnen drinken en samen kunnen zijn.

Het hardlopen is in overleg met Remy voorlopig even niet geprogrammeerd, mede omdat daarbij ook het clubhuis wordt gebruikt en dat ligt nu lastig.
Voor wat betreft spinning arrangementen volgt nadere informatie.

We hopen jullie zondag te zien!

De Toercommissie.

WTC-ers in beeld

wtcers in beeld