Annulering Standplaats Levico Terme 2020

De standplaatswerkgroep heeft in overleg met de toercommissie besloten de standplaats Levico Terme van 22-29 augustus niet door te laten gaan.
Dat het coronavirus en alle maatregelen hieraan ten grondslag liggen, zal niemand verbazen. We vinden het heel jammer dat we de reis moeten annuleren en kunnen ons ook jullie teleurstelling voorstellen. Helaas is het niet anders.

Toelichting
Ook al ziet het er naar uit dat in augustus vakanties naar het buitenland weer tot de mogelijkheden behoren, blijft er veel onduidelijk en onzeker. Zeker is dat het virus niet is uitgewoed en dat de maatregel om 1,5 meter onderlinge afstand te houden zal blijven. Om je als groep hieraan te houden vraagt zoveel aanpassingen en discipline, dat een ontspannen en onbezorgde fietsvakantie zoals we die gewend zijn en voor ogen hebben, niet haalbaar is. Het gaat hierbij niet alleen om het fietsen, maar ook om het carpoolen, kamers delen, een drankje doen en met elkaar de maaltijden gebruiken. Daarnaast is de manier waarop het hotel in Italië omgaat met de regels ook onzeker. Tot slot willen we jullie en onszelf niet in onverwachte situaties brengen die mogelijk kunnen leiden tot verspreiding van het virus.

Hoe verder?
Wij hebben de optie die we bij het hotel hadden, geannuleerd. Dit met de intentie om onze standplaats te verplaatsen naar volgend jaar. Aangezien er nog geen betalingen aan het hotel waren gedaan, staat het inschrijfgeld nog geheel op de rekening van de WTC. We hebben Jos Bekker, penningmeester van de WTC, gevraagd dit inschrijfgeld binnen twee weken terug te storten. Mochten er mensen toch interesse hebben om deze zomer naar Levico Terme af te reizen, voel je vrij om op persoonlijke titel zelf contact op te nemen met het hotel.

2021
Helaas dus geen standplaats in 2020 maar wat ons betreft gaan we volgend jaar wel genieten van een ontspannen en plezierige fietsvakantie vanuit Levico Terme.
Voor nu, ‘let op elkaar en blijf gezond’ en ondanks alle maatregelen, toch ook veel fietsplezier!

Ton Mulders, mede namens Hanneke, Hennie en Michael van de standplaatswerkgroep 2020

WTC-ers in beeld

wtcers in beeld