Tourpoule update

P9120131In navolging van de eerste aankondiging op de website en in het clubblad van de komende tourpoule, volgt hier een update!

De tourpoule is aangemaakt! De tourpoule geldt alleen voor leden van WTC Houten, dus je kent je concurrenten! In deze tourpoule stel je zelf een ploeg samen van 12 renners, deze kun je nog wijzigen tot 29 juni 12:00 uur. Zodra de tour van start gaat, kan je punten gaan scoren. Er zijn punten te verdelen over de eerste 10 renners, de gele trui, de witte trui, de bolletjestrui en de groene trui. De uitslagen worden overgenomen van de officiële Tour de France site. Elke avond kan je je eigen score bekijken, maar ook die van je concurrentie.
Na je inschrijving krijg je een email met daarin meer uitleg over het spel en over hoe alles werkt. Zie ook het Forum - Tourpoule tbv Alpe d'Huzes voor uitleg. We vragen een bijdrage van 5 euro voor onze Alpe d´Huzes actie in 2014. De winnaar krijgt, naast eeuwige roem, een leuk kleinigheidje!

Heb je interesse gekregen en wil je onze actie voor Alpe d’Huzes steunen? Stuur dan uiterlijk 28 juni 2013 een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan dat je mee wilt doen aan de tourpoule.

WTC-ers in beeld

wtcers in beeld